25-08-16

CBB coulored

 

 

CBB coulored elite pellets

image.jpeg

Deze gekleurde pellet versies vormen een compleet voer voor karpers en andere cypriniden. De pellets zijn gebaseerd op ingrediënten zoals vismeel, visolie en diverse granen zoals maïs, welke zeer aantrekkelijk is gebleken.

image.jpeg

 

Eenmaal in het water beginnen de pellets af te smelten en geven ze hun aroma direct af met een langdurig effect. Deze pellets hebben een beperkte waterstabiliteit ( < 30min. ) en verzadigen de vissen niet snel, waardoor deze langdurig op uw stek blijven. Deze pellets kunnen zeker het verschil maken op druk beviste wateren. Maar wat de Elite range zo bijzonder maakt , is dat ze als ze contact maken met het water, er als het ware een cloud effect ontstaat. De pellets geven in het water uiteraard een enorm attractieve ( gekleurde wolk ) vrij die boordevol 

image.jpegattractors zit en onmiddellijk een sterk signaal zendt. Deze pellets zijn de crème de la crème uit onze range en menig wedstrijdvisser behaalde hier uitstekende resultaten mee. Deze pellets zijn uitvoerig getest en telkens weer onweerstaanbaar gebleken.

 

 

Heeft u thuis een vijver of grote aquarium ? Wij dagen u uit , gooi er maar eens een handje pellets image.jpegin, u zal zien dat de aanwezige vissen onmiddellijk naar het aas getrokken worden ! We hebben zéér lang aan deze range gewerkt en dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen! Deze moet u zeker geprobeerd hebben!

 

 

Verkrijgbaar in 2kg emmers 6mm pellets in de volgende smaken: Maple Dream, Bananarama, Pineapple, Tangerine, Spicy Peach, Red Fruit, Red Mystery, Garlic Robin Red, Green Squiddy en 

image.jpegSuper Carp (Killer).

 

11:19 Gepost in Cbb, Pellets | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.