28-08-16

Kanaal van Beverlo

image.jpeg

   Kanaal van Beverlo

 

  Vandaag een sessie gevist van 3u op het kanaal van Beverlo ter

 hoogte van de fabriek nyrstar in balen.

 

 Ik had als voer "voorn" van van den eynde genomen,

 de voerballen had ik bewerkt met scopex spray van CBB.

 

  De vangst bestond uit 21 voorntjes 1 brasem en 4 baarzen.

 

 

 

image.jpg

 

 

 

image.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image.jpeg

image.jpeg

25-08-16

CBB coulored

 

 

CBB coulored elite pellets

image.jpeg

Deze gekleurde pellet versies vormen een compleet voer voor karpers en andere cypriniden. De pellets zijn gebaseerd op ingrediënten zoals vismeel, visolie en diverse granen zoals maïs, welke zeer aantrekkelijk is gebleken.

image.jpeg

 

Eenmaal in het water beginnen de pellets af te smelten en geven ze hun aroma direct af met een langdurig effect. Deze pellets hebben een beperkte waterstabiliteit ( < 30min. ) en verzadigen de vissen niet snel, waardoor deze langdurig op uw stek blijven. Deze pellets kunnen zeker het verschil maken op druk beviste wateren. Maar wat de Elite range zo bijzonder maakt , is dat ze als ze contact maken met het water, er als het ware een cloud effect ontstaat. De pellets geven in het water uiteraard een enorm attractieve ( gekleurde wolk ) vrij die boordevol 

image.jpegattractors zit en onmiddellijk een sterk signaal zendt. Deze pellets zijn de crème de la crème uit onze range en menig wedstrijdvisser behaalde hier uitstekende resultaten mee. Deze pellets zijn uitvoerig getest en telkens weer onweerstaanbaar gebleken.

 

 

Heeft u thuis een vijver of grote aquarium ? Wij dagen u uit , gooi er maar eens een handje pellets image.jpegin, u zal zien dat de aanwezige vissen onmiddellijk naar het aas getrokken worden ! We hebben zéér lang aan deze range gewerkt en dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen! Deze moet u zeker geprobeerd hebben!

 

 

Verkrijgbaar in 2kg emmers 6mm pellets in de volgende smaken: Maple Dream, Bananarama, Pineapple, Tangerine, Spicy Peach, Red Fruit, Red Mystery, Garlic Robin Red, Green Squiddy en 

image.jpegSuper Carp (Killer).

 

11:19 Gepost in Cbb, Pellets | Permalink | Commentaren (0)

09-08-16

CBB Boosters gebruik

Booster Juice
Dit is een stroperige vloeistof , verkrijgbaar in diverse smaken, en die een multifunctioneel gebruik heeft. U kan deze vloeistof gebruiken om onze elite range pellets te soaken of te boosten, particles, boilies, grondvoer etc... te boosten. Deze vloeistof is tevens PVA vriendelijk !

image.jpegDe vloeistof heeft een zwaar soortelijk gewicht en zet zich onmiddellijk vast op de bodem , waarna er binnen een half uur een verticaal signaal uitgezonden wordt. Dit product is ideaal gebleken als extra soak voor boilies. En zeker binnen de wedstrijdvisserij een absolute topper gebleken.

Voor de witvissers is dit een superproduct voor casters en om te gebruiken in grondvoer. U kan dit product ook niet overdoseren, dat is het mooie eraan. Deze vloeistof is na twee uur volledig opgelost in water.

Aangeraden hoeveelheden voor casters : 5ml op een halve liter casters
Aangeraden hoeveelheid voor grondvoer : 50 ml op 1kg droog voer.

U zal het verschil zeker merken!

 

 

verdere gebruiksfotos volgen!!!!

18-02-16

Red mysterie CBB

Red mysterie CBB HQ baits

Reimage.jpeg

11-12-14

CBB Maple dream

Maple dream CBB HQ baits

image.jpeg